Κάλεσμα σε διάλογο για τα στρατόπεδα από τη Διάβαση Πεζών

Κάλεσμα σε διάλογο για τα στρατόπεδα από τη Διάβαση Πεζών

Μητσοτάκης για Αμφίπολη: Ένα μοναδικό μνημείο έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης
Αγρότης σκοτώθηκε από μηχάνημα ποτίσματος
Μαθητές από τις Σέρρες πρωταθλητές στο “Coding”

Σε διάλογο για το θέμα των στρατοπέδων, καλεί τις δημοτικές παρατάξεις των Σερρών η Διάβαση Πεζών. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Επειδή το ζήτημα της απόδοσης των στρατοπέδων είναι κρίσιμο και αφορά το σύνολο της κοινωνίας μας

Επειδή ο κος Δήμαρχος συστηματικά αποφεύγει να ενημερώσει εγκαίρως τις δημοτικές παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο για τις όποιες εξελίξεις σχετικά με τα στρατόπεδα

Επειδή με πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης έρχεται προς συζήτηση το ιδιοκτησιακό καθεστώς των στρατοπέδων και η λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 14.12.2016

Επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο είναι κατεξοχήν χώρος διαλόγου

Επειδή ο κος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και στο περασμένο Δ.Σ. έτσι και τώρα, επιλέγει να βάλει το θέμα αυτό τελευταίο προς συζήτηση

Η Δημοτική Κίνηση Διάβαση Πεζών εκφράζει την έντονη αντίθεσή της με τον τρόπο που η δημοτική αρχή του Πέτρου Αγγελίδη αντιμετωπίζει τις πρωτοβουλίες της αντιπολίτευσης και κυρίως με την απαξίωση που δείχνει στη κοινωνία μέσα από την επικοινωνιακή της τακτική.

Ζητούμε το θέμα των στρατοπέδων να συζητηθεί πρώτο στην ημερήσια διάταξη κι επιπλέον προτείνουμε μετά τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων να πάρουν τον λόγο οι φορείς για να ακουστεί όσο πιο καθολικά γίνεται η Σερραϊκή κοινωνία.

Κάνουμε κάλεσμα στις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ενωθούν οι φωνές μας ως προς το αίτημα αυτό. Από τη πλευρά μας κάνουμε ξεκάθαρο πως εάν συνεχιστεί η αδιαλλαξία της δημοτικής αρχής, ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα αποχωρήσουμε από την αίθουσα μέχρι να έλθει η συζήτηση στο θέμα των στρατοπέδων.

Τέλος, κάνουμε για ακόμη μια φορά κάλεσμα στον κύριο Δήμαρχο, όχι μόνο στο ζήτημα αυτό αλλά σε όλα, να αλλάξει τη γνωστή τακτική της μοναδικής του τοποθέτησης στο τέλος κάθε θέματος. Ο νομοθέτης του δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στη συζήτηση. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάται τον διάλογο.

COMMENTS

WORDPRESS: 0