Ιστορικός θρίαμβος της παράταξης Γραμμένου στις Σέρρες, αέρας αλλαγής σε όλη τη Β. Ελλάδα!

Ιστορικός θρίαμβος της παράταξης Γραμμένου στις Σέρρες, αέρας αλλαγής σε όλη τη Β. Ελλάδα!

Στο Αυτοκινητοδρόμιο το Σαββατοκύριακο Αγώνες Φορτηγών
Che Guevara Club: Ξεκινήσαμε για γιορτή και η ομάδα το έκανε επιθεώρηση, «κερασάκι» ο τραμπουκισμός παράγοντα (video)
Σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου – Πρόεδρος η κα. Μηλίγκα

Σήμανε… ανατροπή! Η παράταξη Γραμμένου «πήρε» πανηγυρικά μία από τις σημαντικότερες Ενώσεις, εκείνη των Σερρών, και πλέον, διαφαίνεται πως αλλάζουν όλα στη Βόρεια Ελλάδα -και στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Τη σημαντικότερη νίκη της πέτυχε απόψε (20/1) η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου!

Μία νίκη που, ίσως, σημάνει και την οριστική αλλαγή σελίδας για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία 25 χρόνια…

Οι εκλογές της ΕΠΣ Σερρών, λοιπόν, μιας εκ των πλέον… σκληροπυρηνικών του «συστήματος» εδώ και δεκαετίες, ανέδειξαν πανηγυρικά νικητή τον Θανάση Χατζηπαντελή και την παράταξή του, με ψήφους 57-20!

Μιλάμε για μια συντριπτική -πέρα από ιστορική- νίκη, κατά των Στέφανου Καρυπίδη και Γιώργου Μαυρόπουλου, των παρατάξεων, δηλαδή, που στηρίχτηκαν (και στήριξαν…) από την παλιά διοίκηση του Χριστόφορου Χριστοφορίδη, ο οποίος διοικούσε ασταμάτητα από το 1992!

Ο τελευταίος, πάντως, (πιθανότατα επειδή… έβλεπε την ήττα να έρχεται) δεν έβαλε καν υποψηφιότητα, προσπάθησε, ωστόσο, να ανακόψει τον άνεμο αλλαγής που έφερνε ο Χατζηπαντελής, δίχως, τελικά, επιτυχία. Το αντίθετο, μάλιστα!

Θυμίζουμε πως ο κ. Χριστοφορίδης είναι πολύ καλός φίλος του έκπτωτου προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθη πολλές φορές στις Σέρρες το τελευταίο διάστημα, καθώς και συνεργάτες του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας και υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ, Δημήτρη Ελευθεριάδη, οι οποίοι φέρονται να έταζαν… λαγούς με πετραχήλια. Οι προσπάθειές τους, όμως, έπεσαν στο κενό, αφού ο Χατζηπαντελής τούς υποχρέωσε σε μια «βαριά» ήττα, εκλέγοντας όλα τα μέλη του Δ.Σ. από την παράταξή του!

Το σημαντικότερο, πάντως, είναι ότι -φαίνεται πως- αρχίζει να δημιουργείται ένα ρεύμα αλλαγής γενικά στη Βόρεια Ελλάδα, οι Ενώσεις της οποίας στήριζαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία το «σύστημα» και η οριστική ανατροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι, πλέον, πιο κοντά…

COMMENTS

WORDPRESS: 0