Ηχηρό μήνυμα κατά της ευθανασίας των αδέσποτων ζώων

Ηχηρό μήνυμα κατά της ευθανασίας των αδέσποτων ζώων

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέπτεται τις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις στη Μακρυνίτσα
Νταλίκα μετέφερε 100,000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κρυμμένα σε τούβλα
BETart εκτιμήσεις Σαββάτου 10/06

Ηχηρό μήνυμα κατά της ευθανασίας των αδέσποτων ζώων στάλθηκε κατά την Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου στις Σέρρες!
Φιλοζωικές οργανώσεις-μέλη της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, καθώς και απλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών και πήραν μέρος σε μια ειρηνική διαμαρτυρία κατά των δηλώσεων του δημάρχου Σερρών ο οποίος πρότεινε την ευθανασία των αδέσποτων ζώων που δεν υιοθετούνται μέσα σε κάποιο χρονικό όριο….
Ως απάντηση στις απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου ακούστηκε το ηχογραφημένο μήνυμα της ηθοποιού και συγγραφέως κυρίας Άννας Αδριανού γνωστή για τον αγώνα της υπέρ των αδέσποτων ζώων, διαβάστηκε επιστολή/χαιρετισμός του ηθοποιού Γιώργου Νινιού και πραγματοποιήθηκε συλλογή υπογραφών. Την εκδήλωση που ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας συνόδευσαν με τη μουσική τους το μουσικό συγκρότημα EMIGRE και ο Σερραίος DJ Χάρης Δελλής οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα. Κατερίνα Τσέρτου η οποία πρωτοστάτησε στην ιδέα της διαμαρτυρίας, τα φιλοζωικά σωματεία της Π.Φ.Π.Ο που παραβρέθηκαν και όλους αυτούς οι οποίοι με την παρουσία τους δυνάμωσαν τη φωνή και τον αγώνα μας.
Ο πολιτισμός είναι ένας και σέβεται τη ζωή σε όλες τις μορφές της, σε αντίθεση με αυτόν του κ. Αγγελίδη ο οποίος οραματίζεται κρεματόρια αθώων ψυχών και δαιμονοποιεί τα αδέσποτα.

COMMENTS

WORDPRESS: 0