Φυτεία και πάνω από 3 κιλά χασίς εξάρθρωσε η αστυνομική Δ/νση Σερρών

Φυτεία και πάνω από 3 κιλά χασίς εξάρθρωσε η αστυνομική Δ/νση Σερρών

Αρχαίο νόμισμα και ναρκωτικά χάπια βρέθηκαν σε Ι.Χ. στις Σέρρες
Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Αναζητείται οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση (Video & Photos)
Νεκρός 21χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Σερρών

xasis-serres
Σε μια ρεματιά καλυμμένη από πυκνή βλάστηση, κοντά σε μια αγροτική περιοχή των Σερρών, καλλιεργούσαν δύο 50χρονοι μια μεγάλη χασισοφυτεία από 145 δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους κυμαινόταν από ένα ως 3,5 μέτρα και τους είχαν αποδώσει σημαντική ποσότητα χασίς.

Οι δράστες εντοπίστηκαν στα σπίτια τους κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, όπου ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 253 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Φαίνεται, μάλιστα, πως δεν αρκούνταν στη μεγάλη φυτεία, αλλά καλλιεργούσαν και στις αυλές τους άλλα 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,70 μέτρων τέσσερα από τα οποία είχαν ήδη αποξηράνει!

Στην κατοχή των χασισοκαλλιεργητών κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης και 1.130 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς. Οι δύο 50χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

COMMENTS

WORDPRESS: 0