Έκλεψαν ελιές αξίας 10.000 ευρώ

Έκλεψαν ελιές αξίας 10.000 ευρώ

Νεκρός 21χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Σερρών
Δωρεάν ρεύμα στους αγρότες
Τελετή Αφής της Φλόγας της Πανελλήνιας Μαθητιάδας στην Πρώτη

Στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλης ποσότητας ελαιόκαρπου από περιοχή των Σερρών, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 2 Αλβανοιί, ηλικίας 30 και 39 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι τα 2 αδέρφια ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν μέσα σε ένα βράδυ (27 προς 28 Νοεμβρίου του 2016) από αγροτεμάχιο σε περιοχή των Σερρών σημαντική ποσότητα ελαιόκαρπου, την οποία μεταποίησαν σε λάδι σε ελαιοτριβείο της περιοχής.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες τους καθώς και στο προαναφερόμενο ελαιοτριβείο παρουσία Δικαστικού Λειτουργού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 47 δοχεία που περιείχαν 691,5 κιλά βιολογικού ελαιολάδου, καθώς και αντικείμενα που χρησιμοποίησαν για το μάζεμα του ελαιόκαρπου.

Τα κατασχεθέντα δοχεία ελαιολάδου αποδόθηκαν στον 47χρονο ιδιοκτήτη, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις του η συνολική ζημιά που υπέστη ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών.
thestival.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0