Uncategorized

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Στο ΟPEN η τηλεοπτική μετάδοση

Η ανοιχτή πανελλαδική κάλυψη και η μεγάλη τηλεθέαση που κατέγραψε το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση να δώσει ξανά στο Open TV το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Μπενφίκα. Η καρδιά του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου θα χτυπάει το βράδυ της Τρίτης (15/9) στο γήπεδο της Τούμπας όπου η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα θα δώσει τη μάχη της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και το Open TV εξασφάλισε την τηλεοπτική κάλυψη της σπουδαίας αναμέτρησης.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως και στο ματς με την Μπεσίκτας, και δεδομένου ότι για άλλη μια φορά δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες της Τούμπας, θέλησε να προσφέρει δωρεάν στους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους, τη δυνατότητα για να παρακολουθήσουν από την ανοιχτή τηλεόραση ένα τόσο σημαντικό ματς. Άλλωστε πρόκειται για έναν αγώνα που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ως εκ τούτου, το Open TV θα αναλάβει την παραγωγή και την μετάδοση της σπουδαίας αναμέτρησης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την συνδρομητική τηλεόραση της Nova σε παράλληλη κάλυψη.