Uncategorized

Θερινό σινεμά Σερρών: Το πρόγραμμα των ταινιών

 

Στον θερινό Κινηματογράφο στις Σέρρες, από σήμερα Πέμπτη 13.08.20 ως και την Τετάρτη 19.08.20, προβάλλονται οι ταινίες:

Από Πέμπτη 13/8/20 έως Τρίτη 18/8/20 προβάλλεται η ταινία

ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 2: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 8.30 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντόρν.

Ακούγονται οι φωνές των: Πάνου Μουζουράκη, Πηνελόπης Σκαλκώτου, Άρη Πλασκασοβίτη, Ντορίνας Θεοχαρίδου, Ζερόμ Καλουτά, Αποστόλη Ψυχράμη, Πέτρου Δαμουλή.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

 

Περίληψη: Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία είναι μια μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Από Πέμπτη 13/8/20 έως Σάββατο 15/8/20 προβάλλεται η ταινία:

ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 10.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Γουόνγκ

Πρωταγωνιστούν: Γκαμπουρέι Σάιντιμπε, Τζανίν Γκαροφάλο, Γκραντ Ρόζενμέγερ, Χέιντεν Ζέτο, Ράβι Πατέλ, Τζένιφερ Τζελσεμά, Μάρθα Κουγουαχάρα, Ντέιζη Τούτορ

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Κατηγορία: Κωμωδία.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίληψη: Τρεις νέοι με ειδικές ανάγκες πραγματοποιούν ένα παράτολμο road trip στον Καναδά προκειμένου να επισκεφτούν έναν οίκο ανοχής που ειδικεύεται σε πελάτες με σωματικές ιδιαιτερότητες. Το γέλιο και το δάκρυ εναλλάσσονται σε αυτήν την ανθρώπινη και αφοπλιστικά γλυκόπικρη κωμωδία, έναν θρίαμβο της ζωής που επιβεβαιώνει και ξεπερνά την αλήθεια πίσω από το κλισέ για τις όποιες «διαφορετικές αναπηρίες».

Από Κυριακή 16/8/20 έως Τρίτη 18/8/20 προβάλλεται η ταινία:

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 10.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Μαυροειδής.

Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Σαράντης, Γιώτα Φέστα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιάννης Νιάρρος, Άκης Σακελλαρίου, Ξένια Καλογεροπούλου.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Κατηγορία: Κοινωνικό..

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίληψη: Ο Άρης, ένας τριαντάρης επιχειρηματίας στα όρια της χρεοκοπίας, μετακομίζει στο σπίτι του εκλιπόντος παππού του, του Αριστείδη, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Σύντομα ξανασμίγει με παιδικούς φίλους αλλά και με έναν πρώην συναγωνιστή του Αριστείδη. Προσπαθώντας να φανεί αντάξιος του ονόματός του, ο Άρης σταδιακά παίρνει τον ρόλο του παππού του.

Την Τετάρτη 19/8/20 θα προβληθεί σε ψηφιακή επανέκδοση η ταινία

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

Προβολές: Μια προβολή στις 9.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ.

Πρωταγωνιστούν: Ντενί Λαβάν, Ζιλιέτ Μπινός.

Διάρκεια: 125 λεπτά.

Κατηγορία: Δραματική.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 15.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περίληψη: Μπορεί η αγάπη να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων και να δημιουργήσει έναν άλλο κόσμο; Με φόντο το πανέμορφο Παρίσι και την παλαιότερη γέφυρα της πόλης εκτυλίσσεται η ερωτική ιστορία δύο αστέγων: ενός άντρα και μιας γυναίκας που προσπαθούν να επιβιώσουν στους αφιλόξενους δρόμους της πόλης. Ο Άλεξ, αποτυχημένος καλλιτέχνης του τσίρκου, έχει καταλήξει στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά ενώ η Μισέλ, ζωγράφος, χάνει σιγά-σιγά την όρασή της.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ: ΤΕΡΜΑ ΕΞΟΧΩΝ – ΣΕΡΡΕΣ – ΤΗΛ. 2321022430