Uncategorized

Δήμος Βισατίας: Πρόσκληση για πρόσληψη δικηγόρου στην ΔΕΥΑΒ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών νομικής υποστήριξης και νομικών γνωμοδοτήσεων σε θέματα που αναθέτει ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας, και αφορά παροχή υπηρεσιών με τιμολόγηση ανά μήνα.

Η διάρκεια των παρεχόμενων υπηρεσιών νομικής υποστήριξης και νομικών γνωμοδοτήσεων εξαρτάται από τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας . Δικαιούχοι συμμετοχής θα είναι Δικηγόροι-φυσικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν έδρα το Νομό Σερρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την προσφορά τους έως και την 8η Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ, στην διεύθυνση, 28ης Οκτωβρίου 8, 1ος Όροφος , Τ.Κ. 62200 – Νιγρίτα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

για την παροχή νομικών υπηρεσιών προς τη ΔΕΥΑ Δήμου Βισαλτίας

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Βισαλτίας, προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών νομικής υποστήριξης και νομικών γνωμοδοτήσεων σε θέματα που αναθέτει ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας, και αφορά παροχή υπηρεσιών με τιμολόγηση ανά μήνα.

Η διάρκεια των παρεχόμενων υπηρεσιών νομικής υποστήριξης και νομικών γνωμοδοτήσεων εξαρτάται από τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας . Δικαιούχοι συμμετοχής θα είναι Δικηγόροι-φυσικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν έδρα το Νομό Σερρών.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν είναι:
α)Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
β)Οικονομική Προσφορά
γ)Αντίγραφο τίτλου σπουδών.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μαζί με την οικονομική προσφορά θα κατατίθενται μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη « ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», πάνω στον οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου.
Ο ενσφράγιστος φάκελος θα κατατίθεται στο Πρωτόκολλο της Δ.Ε.Υ.Α.Β. στην διεύθυνση, 28ης Οκτωβρίου 8, 1ος Όροφος , Τ.Κ. 62200 – Νιγρίτα, έως και την 8η Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ.

Οποιαδήποτε προσφορά που δεν θα παραληφθεί την ως άνω ημερομηνία και ώρα, δε θα γίνεται δεκτή από τη Δ.Ε.Υ.Α.Β..
Το κριτήριο ανάθεσης των υπηρεσιών θα είναι η πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά.
Επιπλέον των ανωτέρω, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής απαιτούνται από τον τελικό ανάδοχο
α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.
β. Φορολογική ενημερότητα
γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016.

Για τη Δ.Ε.Υ.Α.Β.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Μασλαρινός