Uncategorized

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις της SEREXPO 2020

Την αναβολή της Serexpro 2020 ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Σερρών και ανανεώνει το ραντεβού για του…χρόνου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Με αίσθημα ευθύνης και κύριο μέλημά μας την προστασία της δημόσιας υγείας αποφασίστηκε η αναβολή της 6ης SEREXPO, που θα πραγματοποιούνταν από το Επιμελητήριο Σερρών σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Σερρών από τις 23 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Δεδομένων των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση και μεταξύ των οποίων είναι και η αναστολή σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσιας εκδήλωσης στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι, κρίθηκε ότι δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση της 6ης SEREXPO.

Η αναβολή αυτή αποτελεί ισχυρό πλήγμα για τις Σέρρες και προκαλεί απόγνωση στους επιχειρηματίες μας, καθώς έρχεται να προστεθεί τόσο στα προβλήματα που ήδη αντιμετώπιζαν όσο και στις δυσβάσταχτες επιπτώσεις που έχουν προκληθεί από την πανδημία του κορωνοιου, με αποτέλεσμα να απειλείται η ίδια η επιβίωση τους. Για το λόγο αυτό και παρόλο που κατανοούμε την αναγκαιότητα αυτών των επιτακτικών μέτρων, καλούμε την πολιτεία να λάβει άμεσα μία σειρά διορθωτικών μέτρων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του Ν. Σερρών.

Το Επιμελητήριο Σερρών θα σηκώσει όλο το βάρος των εξόδων και της προετοιμασίας που έχει γίνει έως τώρα και δεσμεύεται για την εξ ολοκλήρου επιστροφή των προκαταβολών των συμμετεχόντων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν και να στηρίξουν το θεσμό και κυρίως τους εκθέτες μας που δήλωσαν για μία ακόμα χρονιά συμμετοχή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη, κο Παναγιώτη Σπυρόπουλο, για τη διαρκή υποστήριξη και την άριστη συνεργασία καθώς και στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κο Κωνσταντίνο Καραμανλή για την ενίσχυση του θεσμού.

Με τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου σε μία ακόμα πιο δυναμική και ανανεωμένη SEREXPO!»