Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κοτρώνης

Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κοτρώνης

Che Guevara Club: Ξεκινήσαμε για γιορτή και η ομάδα το έκανε επιθεώρηση, «κερασάκι» ο τραμπουκισμός παράγοντα (video)
Έβρεξε γκολ στις Σέρρες
Γάλλοι πιλότοι στις Σέρρες θα πετάξουν εως την Αρχαία Ολυμπία

panagiotis-kotronis
Με την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα θέτει υποψηφιότητα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Παναγιώτης Κοτρώνης. Η κρίσιμη ψηφοφορία α κρίνει τις εσωκομματικές ισορροπίες και ακολούθως τη σχέση κυβέρνησης – κόμματος με την διαδικασία να ξεκινά σήμερα.
Το σώμα του Συνεδρίου, πριν καν ξεκινήσουν οι τοποθετήσεις, θα κληθούν να αποφασίσουν για το αν ο αριθμός των μελών της ΚΠΕ θα μειωθεί σε 151 από 201, αλλά και η ποσόστωση 25% για τη συμμετοχή βουλευτών και κρατικών στελεχών.

Ο συνεδριακός διάλογος ολοκληρώνεται απόψε αργά το βράδυ με τη ψηφοφορία επί της Πολιτικής Απόφασης του Συνεδρίου και τη δευτερολογία κατά πάσα πιθανότητα του Αλέξη Τσίπρα, καθώς αύριο, τελευταία μέρα, θα διεξαχθούν μόνο οι ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου, ΚΠΕ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στους διαδρόμους και στα “πηγαδάκια” του Συνεδρίου κυριαρχεί το ζήτημα της εκλογής Γραμματέας της ΚΠΕ, δηλαδή αν τελικά κάποιος κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης θα μετακομίσει στην Κουμουνδούρου, αλλά και ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει πάρει ακόμη οριστικές αποφάσεις για το χρόνο των αλλαγών στην κυβέρνηση, με πιθανότερο σενάριο ωστόσο ο ανασχηματισμός να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της δεύτερης αξιολόγησης.

COMMENTS

WORDPRESS: 0