Τσίπρας: Το δημοψήφισμα είναι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας των αγώνων του λαού μας

Τσίπρας: Το δημοψήφισμα είναι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας των αγώνων του λαού μας

Οι πρώτες εικόνες

Μητσοτάκης για Αμφίπολη: Ένα μοναδικό μνημείο έγινε αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης
Ξεκινάει το 6ο ΕCO FESTIVAL στις Σέρρες
Η κίνηση anti-TAP καταγγέλλει τον Δήμο

omilia-tsipra

Με την εισηγητική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, άρχισαν οι εργασίες του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Στάδιο Tae Kwon Do και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τις ψηφοφορίες για την εκλογή Πρόεδρου, Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
sinedrio-siriza
Μια ομιλία η οποία αναμένεται να δώσει το στίγμα της “επόμενης μέρας” για το κυβερνών κόμμα καθώς ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί το 2ο Συνέδριο να σηματοδοτήσει το πέρασμα στη “νέα εποχή” σε θέσεις και πρόσωπα, σε μια κομβική στιγμή στην πορεία του κυβερνώντος κόμματος.

Στόχος του κ. Τσίπρα είναι το 2ο Συνέδριο να αποτελέσει την αφετηρία για την απεμπλοκή από τα μνημόνια και την έξοδο από την κρίση μέσα από την τήρηση των συμφωνηθέντων τόσο από την Αθήνα όσο και από την πλευρά των δανειστών και ιδίως του Βερολίνου που βάζει διαρκώς “τρικλοποδιές”, γεγονός το οποίο αναμένεται να στηλιτεύσει στη ομιλία του, στέλνοντας σαφή μηνύματα και για εσωκομματικούς λόγους, από τη στιγμή που οι “53” υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα ανεχθούν άλλους “εκβιασμούς” με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της κυβέρνησης.

COMMENTS

WORDPRESS: 0