Συνεργασία με τις ομοσπονδίες Αυτ/του & Μοτο/τας Βουλγαρίας για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Συνεργασία με τις ομοσπονδίες Αυτ/του & Μοτο/τας Βουλγαρίας για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Οι Ίκαροι ανέβηκαν στη Β’ Εθνική
Έβρεξε γκολ στις Σέρρες
48ωρο λουκέτο στους δήμους

3-11-2016-foto-me-voulgariki-omospondia-1
Την πεποίθηση ότι η συνεργασία με το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών πρέπει ν’ αναβαθμιστεί και να περάσει σε άλλο επίπεδο εξέφρασαν-κατά την διάρκεια των επαφών τους με την διοίκηση του-οι πρόεδροι των βουλγαρικών Ομοσπονδιών μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ειδικότερα, στην προ ημερών συνάντηση που είχαν στη βουλγαρική πρωτεύουσα ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ» Θεόδωρος Αραμπατζής και Παναγιώτης Γρηγοριάδης (αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού) με τους Ivo Tsvetanov και Bogdan Nikolov των Ομοσπονδιών Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας αντίστοιχα της γειτονικής χώρας επαναπιστοποιήθηκε το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ακόμη στενότερων σχέσεων.

Να σημειωθεί ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Αυτοκινητοδρόμιο και στην προοπτική ακόμη περισσότερων διοργανώσεων, πρωταθλημάτων κι εκδηλώσεων στις Σέρρες το ερχόμενο έτος 2017.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι Βούλγαροι αθλητές και οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι, όχι απλώς σταθεροί και καλοί πελάτες, αλλά φίλοι της πίστας των Σερρών.

Στα φωτοστιγμιότυπα που ακολουθούν (κατά σειρά) οι πρόεδρος κι αντιπρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου με τους προέδρους των Εθνικών Ομοσπονδιών Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Βουλγαρίας.

COMMENTS

WORDPRESS: 0