Συνέλαβαν φυγόποινους στις Σέρρες

Συνέλαβαν φυγόποινους στις Σέρρες

Tο Αυτοκινητοδρόμιο στην Έκθεση Θεσσαλονίκης ”SMF MOTOSHOW 2017”
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Η κίνηση anti-TAP καταγγέλλει τον Δήμο

Ποινή φυλάκισης τριών ετών διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος ενός 40χρονου Έλληνα ο οποίος υποβλήθηκε συμπτωματικά σε έλεγχο στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να προσαχθεί στην Ασφάλεια.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 40χρονος είχε καταδικαστεί στη Λάρισα με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων που τον είχε κρίνει ένοχο για κλοπή. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων διέταξε την μεταγωγή του στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε.

*** Σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νιγρίτας ένας 60χρονος Έλληνας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για διακίνηση, αγορά και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.

*** Στη Βέροια, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 49χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για κλοπή, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

COMMENTS

WORDPRESS: 0