Συλλήψεις καταζητούμενων στις Σέρρες

Συλλήψεις καταζητούμενων στις Σέρρες

O Δημήτρης Μπαξεβανάκης επισκέφθηκε το ΣΔΕ στις Φυλακές Νιγρίτας
Κύπελλο η ΕΠΣ Σερρών 3-2 κόντρα στην ΕΠΣ Ηρακλείου (video)
Σε πανελλαδική αποχή 17 και 18/5 οι δικηγόροι

Μπαράζ συλλήψεων καταζητούμενων με εντάλματα και φυγόποινων εξαπέλυσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες των Σερρών, που κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συλλάβουν τρία άτομα σε διαφορετικές περιοχές.

Πρώτη συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας μία 43χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ,.

Στη συνέχεια, συνελήφθη στον Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 54χρονος Βούλγαρος, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.

Τέλος, συνελήφθη στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 52χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και υγειονομικών διατάξεων, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0