ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ !

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Αναζητείται οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση (Video & Photos)
Οι Ίκαροι ανέβηκαν στη Β’ Εθνική
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Μεγάλες απορίες πλανώνται, ερωτήματα βασανιστικά κι αγωνιώδη: «Που πάμε; Τι πρόκειται να γίνει; Έρχονται κι άλλα δύσκολα χρόνια; Δεν υπάρχει διέξοδος;».
Το λυπηρό, όσο κι ανησυχητικό είναι ότι ουδείς των πολιτικών δεν μπορεί ή δεν θέλει ν’ απαντήσει…
Τρομακτική είναι και η διαπίστωση ότι επί του παρόντος δεν διαφαίνεται η πολυπόθητη αλλαγή προς το καλλίτερο, ούτε υπάρχουν η πολιτική δύναμη και η προσωπικότητα που θα εγγυηθούν την πορεία προς το μέλλον.
Δυστυχώς οι όροι του παιγχνιδιού καθορίζονται από άλλους και η Ελλάδα εξαναγκάζεται να τους δεχθεί αδιαπραγμάτευτα.
Οι δυνάμεις που απεργάζονται την ανεξαρτησία, την εθνική κυριαρχία και υπόσταση συνεχίζουν αδιάλειπτα την υλοποίηση των σχεδίων τους, με απώτερο στόχο την αφαίμαξη της χώρας από κάθε μορφής πλούτο.
Ας μη ξεχνά κανείς ότι το επικρατούν δόγμα επιτάσσει την κατοχή του πλούτου μόνον από τους ολίγους εκλεκτούς και περιούσιους κι όχι από τα έθνη και τους λαούς.
Προς επίτευξη των στόχων τους χρησιμοποιούν κάθε μέσο, προκειμένου να αποδομήσουν τα κράτη και να απογυμνώσουν τους λαούς από κάθε εξουσία, ούτως ώστε να εγκαθιδρύσουν την δική τους «πολιτεία».
Σ΄ αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων οι πολίτες θα τελούν υπό διωγμό ή θα υπόκεινται σε τόσο ασφυκτικούς ελέγχους, που θα τους υποβαθμίζουν και θα τους καθιστούν πλήρως εξαρτώμενους κι ανελεύθερους…
Αφού οι γνωστές αξίες αμφισβητήθηκαν και ευτελίσθηκαν, τα ήθη εξέπεσαν και οι θεσμοί απεκδύονται μεθοδικά κάθε κύρους, οι ελεύθεροι κι υπερήφανοι-όπως νόμιζαν-λαοί βρέθηκαν καταμεσής ενός τρικυμιώδους ωκεανού.
Κι ενώ όλοι οι κυρίαρχοι, τα συστήματα που έχουν δημιουργήσει και οι ανά κράτος αλληλέγγυοι εντολοδόχοι τους συνεχίζουν να βυσσοδομούν, η Ελλάδα δέχεται τα κτυπήματα το ένα μετά το άλλο…
Κι όμως, οι επίτροποι των διεθνών εφόρων, με τη μορφή πολιτικοστρατιωτικών συμμαχιών, ενώσεων, ταμείων, τραπεζών κ.α. επιμένουν να πείσουν τους πάντες ότι η καταφανής ληστεία, η αφαίμαξη, η απομύζηση κάθε πόρου και η κατάσχεση της ατομικής περιουσίας συνιστούν τη μόνη λύση.
Από τη πλευρά του ο Ελληνικός λαός πλανάται πλάνη οικτρά, προσπαθεί να καταλάβει τα ακατανόητα, παραπαίει σε κάθε μορφή προπαγάνδας, πείθεται λίγο ή πολύ, κείτεται εν υπνώσει στο βυθό της πάλαι ποτέ ένδοξης ιστορίας του κι αφού υπέκυψε και μήδισε στέκεται ένοχα αποσβολωμένος…
Αντί να συνέλθει από το κώμα και να φωνάξει σε όσους τον επιβουλεύονται… ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ !
Σ.Π.

COMMENTS

WORDPRESS: 0