Στις Σερρες ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ

Στις Σερρες ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ

Έβρεξε γκολ στις Σέρρες
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών
Che Guevara Club: Ξεκινήσαμε για γιορτή και η ομάδα το έκανε επιθεώρηση, «κερασάκι» ο τραμπουκισμός παράγοντα (video)

efrem-batopediou
Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας θα ομιλίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ με θέμα: « Η Βασιλεία του Θεού, εντός ημών εστί» . Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε προκειμένου να τιμήσουμε τον Άγιο Καθηγούμενο και να οφεληθούμε από τους πνευματικούς του λόγους.
Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΟΛΩΒ Βαμβακοφύτου θα πραγματοποιήσει επετειακή εκδήλωση.
Για την εορτή του Αγίου Δημητρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος θα χοροστατήσει ως ακολούθως:
Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στην Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου Άνω Ποροίων στις 4.30 το απόγευμα . Αργότερα στις 6 θα τελέσει τον εσπερινό στην ενορία Αγίου Δημητρίου Καλοχωρίου. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέου Πετριτσίου.
Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης . Στην συνέχεια θα τελέσει τρισάγιο στο ηρώο των πεσόντων και θα παρακολουθήσει την παρέλαση.
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δασοχωρίου.

COMMENTS

WORDPRESS: 0