Να μην ασκηθεί δίωξη στους αγρότες για τις κινητοποιήσεις  ζήτησε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Να μην ασκηθεί δίωξη στους αγρότες για τις κινητοποιήσεις ζήτησε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

48ωρο λουκέτο στους δήμους
Οι Ίκαροι ανέβηκαν στη Β’ Εθνική
Ξεκινάει το 6ο ΕCO FESTIVAL στις Σέρρες

diamartyria-agrotes-serres
Να μην κινηθεί καμία νομική διαδικασία ζήτησε από την Εισαγγελία Σερρών η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, μετά τις κινητοποιήσεις των αγροτών τον Ιανουάριο του 2016, η εισαγγελία κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά τεσσάρων αγροτών. Ωστόσο, σήμερα (1-11-2016), ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, Παναγιώτης Κοτρώνης κατέθεσε ώστε να απαλλαγούν πλήρως από τις κατηγορίες.
Ακολουθούν τα γεγονότα του Ιανουαρίου 2016.
Φωνές, γιουχαΐσματα και εντάσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Εμπορίου στις Σέρρες από εξαγριωμένους αγρότες που καίνε την σημαία του κόμματος και πετάνε αυγά.
Μετά την πανσερραϊκή αγροτική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας που αρχικά κατευθύνθηκε στο βουλευτικό γραφείο της Υφυπουργού Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και ακολούθως στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί αγανακτισμένοι οι αγρότες αλλά και οι επαγγελματίες επιτέθηκαν φραστικά στον διευθυντή του πολιτικού της γραφείου και αμέσως μετά έκοψαν τη σημαία του κόμματος και την πέταξαν κάτω στο εξαγριωμένο πλήθος που την έκαψε. Ακολούθως οι αγρότες πέταξαν αυγά στα γραφεία του κόμματος.

COMMENTS

WORDPRESS: 0