Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για το μέλλον της ΕΒΖ

Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για το μέλλον της ΕΒΖ

Che Guevara Club: Ξεκινήσαμε για γιορτή και η ομάδα το έκανε επιθεώρηση, «κερασάκι» ο τραμπουκισμός παράγοντα (video)
Η κίνηση anti-TAP καταγγέλλει τον Δήμο
Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Αναζητείται οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση (Video & Photos)

evz
Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Νομαρχικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σερρών την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 7μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και το μέλλον του εργοστασίου στις Σέρρες.
Οι σερραίοι αγρότες αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες άκουσαν από πρώτο χέρι, τον Πρόεδρο της εταιρείας κ.Χρήστο Ρώσσιο την πορεία της από τον Απρίλιο του 2016 που ανέλαβε η νέα διοίκηση μέχρι σήμερα.
Μία εταιρεία σε πτώχευσηπροσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Οι ζημιές περιορίζονται για το 2016 στα 17 εκ ευρώ, από 42 εκ. ευρώ που ήταν το 2015 ,με βάσιμες ελπίδες του χρόνου να καταστεί κερδοφόρα.
Ο Πρόεδρος ζήτησε από τους τευτλοπαραγωγούς να εμπιστευτούν τη νέα διοίκηση και να σπείρουν για το 2017 τουλάχιστον 30 χιλ τόνους τεύτλα (από 7.000 εφέτος), υποσχόμενος ότι μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη θα εξοφληθούν όλες οι οφειλές προς τους παραγωγούς. Αν αυτό συμβεί υπάρχει προοπτική να ξανανάψει το φουγάρο και του Εργοστασίου Σερρών μετά από αυτό της Ορεστιάδας εφέτος. Οι τιμές της ζάχαρης διεθνώς είναι ανεβασμένες και θα συνεχίσουν να είναι, και με βάση το σχεδιασμό της διοίκησης για λειτουργία του εργοστασίου μέχρι 11-12 μήνες το χρόνο με την παραγωγή και άλλων προϊόντων ( όπως φρουκτόζη από καλαμπόκι ) ο νομός Σερρών θα αποτελέσει τον κρίσιμο παράγοντα για την θετική πορεία ολόκληρης της
βιομηχανίας ζάχαρης.

COMMENTS

WORDPRESS: 0