Δημήτρης Πασχαλούδης: Χαιρετισμός Προέδρου ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Δημήτρης Πασχαλούδης: Χαιρετισμός Προέδρου ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Αναζητείται οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση (Video & Photos)
Ο Π. Κοτρώνης υπέβαλε την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
BETart εκτιμήσεις Σαββάτου 10/06

pasxaloudhs
«Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές

Σας καλωσορίζω στο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες), που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του.

Στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η Πατρίδα στις μέρες μας, το έργο της Παιδείας είναι σημαντικό και αναγκαίο για την έξοδο από την κρίση και την περαιτέρω ανάπτυξη της κοινωνίας. Στόχος των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του Ιδρύματός μας είναι να προσφέρουν στις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας ακαδημαϊκή και επαγγελματική γνώση, κριτική σκέψη, υπευθυνότητα και να τους προσφέρουν αυτές τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις μετέπειτα επιδιώξεις τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες) ως δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στοχεύει στην ολοκληρωμένη Παιδεία του νέου ανθρώπου με την υψηλή ποιότητα των σπουδών του, την ανάπτυξη της αναλυτικής σκέψης, την αναγνώριση της ατομικής δημιουργικότητας. Ταυτόχρονα προσφέρει εφόδια για πρόοδο της κοινωνίας, μια πρόοδο που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και στο σεβασμό όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων και αξιών.

Εύχομαι σε όλες και όλους σας κάθε επιτυχία στις σπουδές σας στο Τ.Ε.Ι. μας και σε όποια δραστηριότητα έχετε και καλή διαμονή στην πόλη μας.

Εύχομαι να συνδυάσετε το πάθος για επιτυχία με τη βελτίωση της Πατρίδας μας και της κοινωνίας και να κάνετε τη διαφορά σε κάθε πτυχή της ζωής σας». Πασχαλούδης Δημήτρης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

COMMENTS

WORDPRESS: 0