Αύξηση 40% στη συνδεδεμένη ενίσχυση για τους τευτλοπαραγωγούς

Αύξηση 40% στη συνδεδεμένη ενίσχυση για τους τευτλοπαραγωγούς

Παντελής Μάνης:

Η Ελπίδα Σκουτάρεως έτοιμη για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και τη Γ’ Εθνική
Τελετή Αφής της Φλόγας της Πανελλήνιας Μαθητιάδας στην Πρώτη
«Σερραίες Μανούλες» : Ψήφισμα διαμαρτυρίας

Άρδην αλλάζουν τα δεδομένα στον γεωργικό τομέα και συγκεκριμένα στους τευτλοπαραγωγούς. Ο διευθύνων σύμβουλος Παντελής Μάνης, ξεκαθαρίζει στο serres24.gr πως το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στις Σέρρες όχι μόνο δεν κλείνει αντιθέτως, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αυξηθεί η παραγωγή.
“Το εργοστάσιο των Σερρών δεν κλείνει. Θέλω να ξεκινήσω με αυτό επειδή υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση. θέλω να είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό. Αντιθέτως, προτρέπουμε όλους να σπείρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στρέμματα ώστε να γίνει πάλι το εργοστάσιο παραγωγικό και δυνατό. Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας”, δηλώνει με έμφαση ο κ. Μάνης.
Στόχος της ΕΒΖ είναι η εταιρεία από ζημιογόνα να γίνει κερδοφόρα με τον Διευθύνων Σύμβουλο να σημειώνει πως για γίνει αυτό είναι απαραίτητο να αυξηθεί η παραγωγή. “Αυτό που θέλουμε εμείς είναι το εργοστάσιο να μην λειτουργεί με ζημιές αλλά να είναι κερδοφόρο. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειώσουμε το κόστος παραγωγής για τους αγρότες, παρέχοντας οικονομικότερο σπόρο και λιπάσματα. Πάρα πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αυξάνει το ποσό της συνδεδεμένης ενίσχυσης κατά 40%. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρξουν πολλαπλά ωφέλει και για τους παραγωγούς και για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.”
Είναι γεγονός πως η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει σχηματίσει μία κακή έξωθεν εικόνα με τον κ. Μάνη παραδέχεται πως η Βιομηχανία είναι κακοπληρώτρια και συμπληρώνει: “Θέλουμε να το διορθώσουμε. Οι αγρότες πρέπει να ξέρουν ότι θα πληρώνονται στην ώρα τους στις προσυμφωνημένες τιμές. Είναι ένα στοίχημα το οποίο δεν έχουμε κερδίσει ακόμη εξ’ ολοκλήρου ωστόσο έχουμε βελτιώσει την κατάσταση πολύ και τελικά θα το κερδίσουμε.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0