Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Νέα ασφαλτόστρωση το καλοκαίρι του 2017

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Νέα ασφαλτόστρωση το καλοκαίρι του 2017

Αναβάθμιση αθλητική-λειτουργική

Ξεκινάει το 6ο ΕCO FESTIVAL στις Σέρρες
Έβρεξε γκολ στις Σέρρες
Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Αναζητείται οδηγός που προκάλεσε τη σύγκρουση (Video & Photos)

serres-circuit
Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Σερρών κ. Πέτρου Αγγελίδη ότι τον ερχόμενο χρόνο η πίστα θα ασφαλτοστρωθεί εκ νέου, όλα δείχνουν πως το Αυτοκινητοδρόμιο εισέρχεται σε νέα φάση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος έχει δεσμευτεί επ’ αυτού, αλλά κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του στην διαδικτυακή Zougla.gr διευκρίνισε ότι παράλληλα θα ξεκινήσουν κι εργασίες αναβάθμισης των χώρων, των υποδομών και των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου.
Για πρώτη φορά μάλιστα, προσδιόρισε ότι ο νέος ασφαλτοτάπητας και οι λοιπές εργασίες θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν εντός του διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου του 2017.
«Επιδιώκουμε» επισήμανε «να ενισχύσουμε το Αυτοκινητοδρόμιο από κάθε άποψη, προκειμένου να καταστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικό, ιδίως τώρα που κατασκευάζονται πίστες στη Ρουμανία και στη γειτονική Βουλγαρία. Ακριβώς γι αυτό το λόγο έχουμε εξασφαλίσει την συνεργασία του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου που θα επιβλέψει την όλη προσπάθεια».
Τέλος, ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι η εν λόγω αναβάθμιση-ανανέωση (αθλητική και λειτουργική) του Αυτοκινητοδρομίου θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των πεντακοσίων (500) χιλιάδων ευρώ (μέσω των χρηματοδοτήσεων ΣΑΤΑ).
Σ.Π.

COMMENTS

WORDPRESS: 0